Paul Gascoigne, alt om! Şi-a lăsat barbă şi arată ca o adevărată vedetă, după două decenii de alcool și droguri

0
708

Paul Gascoigne, în vârstă de 51 de ani, pare să fi trecut peste problemele cu băutura şi viaţa agitată. Media din Anglia a avut plăcuta surpriză să constate că fostul mare internaţional s-a metamorfozat în ultimele luni, fiind de nerecunoscut.

Paul a fost unul dintre cei mai talentati mijlocasi din istorie, dar pe care viaţa extrasportivă l-a împiedicat să-şi atingă potenţialul maxim.

În timpul, dar şi după finalul carierei de fotbalist, Gascoigne a devenit un “client” al presei engleze din cauza problemelor cu drogurile şi alcoolul. Când nu se îmbăta şi nu era fotografiat în ipostaze care nu-i fac cinste, fostul mijlocaş se ocupa singur de crearea unor situaţii urâte.

Pe final de 2016, cel poreclit “Gazza” a provocat un scandal monstru într-un hotel din Londra şi a sfârşit la spital, după ce s-a îmbătat şi a fost lovit de un bărbat nervos pe comportamentul său agresiv.

Paul Gascoigne a revenit în 2017 la dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de alcool. Atunci, Terry Baker, agentul său, trăgea semnalul de alarmă: “Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului. Eu nu sunt credincios, dar voi, cei care sunteţi, rugaţi-vă pentru el”

Acum, în 2018, se poate spune fără nici un dubiu că viaţa lui “Gazza” s-a schimbat la 360 de grade. Fără droguri, fără alcool, fără depresie, după ultima “vizită” la centrul de reabilitare, englezul a fost fotografiat iar surpriza nu a fost deloc mică. Un alt Gascoigne a apărut, practic, în faţa fanilor şi fotografilor!

Paul Gascoigne va rămâne în istorie și prin câteva din citatele sale:

“Am luat 14 cartonașe în acest sezon. 8 dintre ele au fost pe deplin meritate, restul de 7 sunt discutabile”

“Ce s-a ales de lumea asta dacă iei un cartonaș roșu și primești amendă salariul pe două săptămâni doar pentru că i-ai spus unui adult că e labagiu?”

“Dacă nu jucam, mă apucam de băut sâmbătă, beam și duminică, apoi luni. Apoi incercam să mă antrenez dar nu prea reușeam, așa că mă apucam iar de băut doar pentru ca timpul să treacă”

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here