S-a rupt lanțul de iubire! Cornel Şfaiţer a decis să se despartă de FC Botoşani

0
541

FC Botoșani se desparte de unul dintre fondatorii echipei, preşedintele de onoare Cornel Şfaiţer. Acesta şi-a anunţat retragerea din conducerea grupării moldave.

Cornel Şfaiţer a precizat că a luat această decizie după ce perspectiva sa nu a mai coincis cu aceea a finanţatorului clubului, Valeriu Iftime.

Se pare că nemulțumirile dintre cei doi au pornit din momentul în care s-a decis păstrarea lui Costel Enache ca antrenor, în urmă cu o săptămână, când tehnicianul și-a prelungit contractul cu un an, având ca obiectiv calificarea în play-off.

“Nu am mai fost pe aceeaşi lungime de undă în ultimul an. Am avut divergenţe de opinie dar lucrurile au funcţionat. Am terminat bine sezonul, am fost în semifinalele cupei. Eu sunt un tip echilibrat şi aşa vreau să fiu. Subiectul ăsta rămâne închis”, a spus Cornel Şfaiţer într-o conferinţă de presă.

Oficialul a fost alături de FC Botoșani din sezonul 2003/2004, când echipa a promovat în Liga 2.

“Au fost cinci sezoane extraordinare în Liga 1, am reuşit să mergem în cupele europene, am jucat cu Legia Varşovia. Au fost lucruri extraordinare”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Șfaițer a precizat că nu va accepta momentan să preia conducerea executivă a niciunui alt club din Liga 1, cu toate că a recunoscut că, la un moment dat, a fost dorit de Dinamo.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here