Amplă campanie, dicată elevilor de liceu

0
763

Joi, 21 iunie, începând cu ora 13.00, la Colegiul Național Iași, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Judeșean Iași, organizează Campania națională “Informare acasă! Siguranță în lume!”. La eveniment vor participa 180 de elevi din ciclul liceal, dar și profesori, pentru a afla mai multe informații importante despre drepturile și responsabilitățile persoanelor care intenționează să studieze sau să muncească în altă țară, pentru a fi în siguranță în țara-gazdă, precum și despre modalitatea de evaluare și recunoaștere a diplomelor și a atestatelor deținute de cetățenii Uniunii Europene.

Toate aceste informații vor fi prezentate de reprezentanții Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, care vor fi prezenți la Iași pentru întâlnirea cu elevii și profesorii din județ. Evenimentul va fi moderat de către Secretarul de Stat pentru Românii de Pretutindeni, Veaceslav Șaramet, iar reprezentanții de la Consiliul Județean, Prefectură, Primăria Iași, I.S.J. Iași, I.T.M., A.J.O.F.M. și A.N.I.T.P. Iași vor susține mesajele campaniei în dialogul cu elevii.

Campania națională este o inițiativă a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, care a fost lansată în luna mai și se va încheia în ziua de 23 iulie a acestui an.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here