FOTO: Miting anti-Dragnea în Piața Unirii, din Iași. De furia protestatarilor nu a scăpat nici ministrul Tudorel Toader!

0
8408

Câteva sute de persoane s-au adunat în această seară în Piața Unirii din Iași, după care au pornit într-un marș de protest pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, scandând lozinci împotriva Guvernului Dragnea și a Puterii. Protestul are la bază adoptarea de către Parlament, zilele trecute, a modificărilor la Codul de procedură penală.


Marșul protestatarilor ieșeni a ajuns în cele din urmă în fața Prefecturii Iași, instituția care reprezintă legătura Guvernului cu teritoriul, aceștia scandând „Demisia”, „Hoții”, „PSD, Ciuma roșie!”, cu pancarte inscripționate cu „Nu vrem dictatură, vrem în Europa!”. De scandările protestatarilor nu a scăpat nici ministrul ieșean al Justiței, rectorul autosuspendat al Universității „Al.I. Cuza”, Tudorel Toader, dar nici președintele filialei PSD și al Consiliului Județean Iași, Maricel Popa. În final, protestatarii au promis că vor pleca spre București.

Menționăm că proteste similare au fost organizate în Capitală și în alte mari orașe din țară, după ce Parlamentul a adoptat zilele trecute o serie de modificări controversate la Codul de procedură penală.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here