FOTO: Gest demn de lăudat la Iaşi! Prefectul a pus totul la cale

0
1998

La un gest demn de lăudat a recurs în cursul zilei de azi prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu. Acesta este unul dintre puţinii şefi de judeţ care şi-a amintit de bunicii noştri în anul CENTENAR. „Am avut astăzi deosebita onoare de a-i întâlni și a-i celebra pe o parte dintre ieșenii de-o vârstă cu Țara, născuți în anul Marii Uniri, 1918. La acțiunea inițiată de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, am participat alături de președintele Consiliului Județean – domnul Maricel Popa și de reprezentanții structurilor locale ale MAI, respectiv comandatul Inspectoratului de Poliție Județean – comisar-șef Costel Gîtlan, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași – colonel Mircea Tulică, comandatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean – colonel Viorel Molocea și reprezentanta Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră – comisar Denis Mihaela Lazăr. Este greu de descris emoția întâlnirii cu istoria vie a acestei țări, cu modestia, bunul-simț și tăria de caracter a celor care au clădit România de azi. Țara noastră va rămâne atât timp cât ne vom respecta strămoșii și eroii noștri, bunii și străbunii. Pe unii dintre ei, îi mai avem încă între noi și ne înclinăm cu respect în fața lor”, a menţionat Marian Şerbescu, prefectul judeţului Iaşi.

Una dintre „bunici” căreia i-a trecut pragul şeful judeţului a fost Elena Străchinaru. Ea s-a născut la data de 6 octombrie 1918. La mulți ani, sănătate și Dumnezeu să o aibă în pază!

O altă bunică născută în anul „CENTENARULUI”, care a primit vizita şi felicitările prefectului a fost Elena Boboc. Ea s-a născut pe data de 25 august 1918.

Printre ieşeniii celor care prefectul judeţului Iaşi le-a trecut pragul a fost şi Mihai Ciapă. Acesta s-a născut pe 2 februarie 1918.

Nici bunica Aurica Andrieș nu a scăpat de vizita lui Şerbescu. Ea s-a născut pe 9 septembrie 1918. La mulți ani, sănătate și Dumnezeu să vă aibă în pază!

Ioana Mihai, născută la 20 noiembrie 1918, a primit, de asemenea, vizita prefectului.

Catinca Vieru s-a născut la data de 21 decembrie 1918. La mulți ani, sănătate și Dumnezeu să vă aibă în pază!

Aurelia Radca este o altă bunică căreia prefectul judeţului Iaşi i-a trecut pragul. Ea s-a născut pe octombrie 1918.

Victoria Paidos, născută la 23 octombrie 1918. La mulți ani, sănătate și Dumnezeu să vă aibă în pază!

Daria Vătavu, născută la 10 martie 1918 a primit şi ea felicitările prefectului judeţului Iaşi, Marian Şerbescu. La mulți ani şi sănătate!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here