1.502 de absolvenți UMF Iași depun Jurământul lui Hipocrate

0
1544

Cei 1502 de absolvenţi ai Facultăților de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie și Bioinginerie ale Universităţii de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi fac pasul din viaţa de student în cea de medic, medic dentist, farmacist, bioinginer, asistent medical, nutriționist, tehnician dentar sau fizioterapeut, miercuri, 27 iunie, în cadrul Ceremoniei de Absolvire. Evenimentul-maraton, aflat la a cincea ediție, va avea loc pe Esplanada UMF unde vor participa peste 5000 de persoane – absolvenți, cadre didactice, părinți, prieteni, etc – din peste 50 de țări, de diferite etnii și de diferite religii, sub semnul comun al diversității și multiculturalității, valori emblemă ale universității de medicină ieșene.

Cu începere de la ora 10, va avea loc Ceremonia de Înmânare a Certificatelor de Absolvire tuturor absolvenților. Rând pe rând, fiecare absolvent va fi felicitat de decanul facultății pe care a absolvit-o și va primi o diplomă și o floare de la decanul de promoție.

De la ora 19.00, va avea loc Ceremonia festivă, în cadrul căreia proaspeții absolvenți vor primi salutul conducerii Universității, al rectorului prof.univ.dr. Viorel Scripcariu, care va premia șefii de promoție.

Cursul festiv din cadrul Ceremoniei de Absolvire a Promoției UMF Iași 2018 va fi susținut de prof.univ.dr. Eugen Târcoveanu  iar jurnalistul Adelin Petrișor va povesti tinerilor, într-un discurs motivațional, despre cum este să faci totul „din pasiune”

La finalul ceremoniei, în momentul culminant, Promoţia UMF Iași 2018 va depune Jurământul lui Hipocrate.

Promoția UMF Iași 2018 în cifre

Facultatea Specializarea Română Engleză Franceză
Medicină Medicină 468 104 88
Asistență Medicală Generală 171    
Nutriție și Dietetică 26    
Medicină Dentară Medicină Dentară 149 45 50
Tehnică Dentară 73    
Farmacie Farmacie 154 24  
Bioinginerie Medicală Bioinginerie Medicală 54    
Balneofiziokinetoterapie și Recuperare 96    

TOTAL – 1502

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here