Noi tarife pentru transportul public din Iaşi de la 1 iulie 2018

0
1918

Modernizarea transportului public implică şi reorganizarea sistemului de taxare, care trebuie să răspundă nevoilor de deplasare şi cerinţelor călătorilor, dar şi aşteptărilor operatorului de transport.Flexibilizarea ofertei aduce avantaje de ambele părţi şi echilibru în relaţia dintre clienţi şi companie.

Adoptarea conceptelor de abonament unic (fiecare tip de abonament este valabil pe toate traseele) şi zonare tarifară (diferenţierea tarifelor pentru deplasarea în interiorul oraşului şi în afara graniţelor sale) este un pas important către o mai bună gestionare a serviciului de transport public: vor putea fi reconfigurate traseele, iar parcul de vehicule va fi utilizat eficient, fără a afecta mobilitatea călătorilor.

Începând din 1 iulie 2018, CTP Iași pune la dispoziția călătorilor un nou sistem tarifar, care va permite atingerea acestor obiective.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here