Campioana mondială pleacă acasă. Germania pierde surprinzător în fața Coreei de Sud şi termină pe ultimul loc în Grupa F

0
850

Germania a terminat pe ultimul loc în Grupa F după ce a pierdut dramatic în fața Coreei de Sud, echipă care avea șanse minime de calificare în optimi. Suedia și Mexic merg mai departe la Cupa Mondială.

“Războinicii Taegeuk” s-au impus cu 2-0 în fața campioanei mondiale, dar victoria nu le-a folosit, pentru că în celălalt meci, la Ekaterinburg, Suedia a trecut cu 3-0 de Mexic. Golurile suedezilor au fost marcate de Augustinsson ‘50, Granqvist ‘62 şi Alvarez ‘74 (autogol).

Naţionala lui Low a fost lentă și lipsită de idei, fiind taxată pe final de Coreea de Sud. Asiaticii au reuşit să marcheze ambele goluri în prelungiri, prin fundaşul Kim Younggwon ‘90+3 și Son ‘90+6.

Germania a pus capăt unei performanţe care data din anul 1938. De atunci Germania trecuse de fiecare dată de grupe la Cupa Mondială, excepţie făcând ediţia din 1950, când nu a participat, fiind interzisă după al Doilea Război Mondial.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here