Viorel Moldovan, noul antrenor al Chindiei Târgoviște. Fostul mare internaţional: “Am venit să promovez”

0
845

Moldo-gol, așa cum era poreclit, își reia munca de antrenor, de data aceasta pe banca Chindiei Târgovişte, după ce antrenorul Nicu Croitoru a decis să renunţe, la scurt timp de la ratarea promovării în Liga 1.

Ca antrenor, Viorel Moldovan (45 de ani) a pregătit-o ultima dată pe Auxerre, din Franţa, în 2016.

Viorel Moldovan a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire, dacă echipa promovează în primul eşalon fotbalistic al ţării.

“Sper să realizez tot ceea ce mi-am propus aici, împreună cu toată lumea, pentru a readuce Chindia în prim-planul fotbalistic din România. Recunosc că am fost contactat de săptămâna trecută de oficialii clubului. Vin după aproape doi ani de pauză şi am găsit la Târgovişte oameni care vor performanţă. Alături de mine va fi Francisc Dican, cu care am lucrat şi anterior, la Auxerre. Preparatorul fizic Stelian Isac şi antrenorul cu portarii Gheorghe Păsărică vor rămâne în staff”, a declarat Viorel Moldovan.

Fostul internaţional al generaţiei de aur le-a mai pregătit anterior pe FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc și Rapid. În plus, a fost selecţioner la naţionala de tineret U-21 a României, dar şi antrenor secund la naţionala mare în mandatul lui Anghel Iordănescu.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here