Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cei mai buni jucători ai planetei, părăsesc Mondialul din Rusia

0
797

Messi (31 ani, FC Barcelona) și Ronaldo (33 ani, Real Madrid CF) sunt jucători geniali, dar fotbalul este un joc de echipă. Franța și Uruguay au arătat o coeziune și un stil unitar de joc, eliminând astfel Argentina, respectiv Portugalia.

Oamenii zilei au fost atacanții lui PSG, Kylian Mbappe și Edinson Cavani, care au reușit câte o “dublă” pentru naționalele lor.

“Les Bleus” s-au impus la capătul unui meci spectaculos, cu răsturnări de scor, prin golurile marcate de Antoine Griezmann (‘13 – penalty), Benjamin Pavard (‘57) şi Kylian Mbappe (‘64, ‘68). Pentru Argentina au înscris Angel Di Maria (‘41), Gabriel Mercado (‘48) şi Sergio Aguero (‘90+3).

În celălalt meci din optimi, fosta campioană mondială (1930, 1950) Uruguay a demonstrat că au un joc bine organizat și a câştigat în fața Portugaliei. Golurile sud-americanilor au fost marcate de Edinson Cavani (‘7, ‘62), în timp ce pentru Campioana Europei a marcat Pepe (‘53).

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au lăsat o impresie modestă, ambii au arătat obosiți și neputincioși să se descotorosească de marcajul făcut de adversari.

Astfel, primul sfert de finală de la CM 2018 se anunță promițător, Uruguay – Franţa disputându-se vineri, 6 iulie, de la ora 17:00, la Nijni Novgorod.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here