Veste bombă în fotbalul românesc! Ciprian Marica a cumpărat brandul FC Farul Constanța

0
921

Ciprian Marica (32 de ani) este noul proprietar al brandului Farul Constanţa. Fostul internaţional român a câştigat licitaţia publică cu strigare desfăşurată, astăzi, în oraşul de la malul Mării Negre.

Prin avocatul care l-a reprezentat, Lizeta Haralambie, fostul fotbalist nefiind prezent, a obţinut bunurile mobile, marca (culori, siglă) şi palmaresul FC Farul Constanţa 1920. Ciprian Andrei Marica a achitat suma de 41.300 de euro.

La câteva ore după realizarea tranzacției, fostul atacant al lui Șahtior, Schalke sau FCSB a emis un comunicat de presă prin care confirmă că a cumpărat identitatea Farul, pentru a o relansa în plan fotbalistic.

“Dacă marile cluburi, echipele cu tradiţie vor redeveni puternice, fotbalul românesc va redeveni puternic. Eu am ales sa ajut să readucem strălucirea unui club important în fotbalul românesc, Farul Constanţa. Sa repunem cărămida la temelie, să-i recuperăm certificatul de naştere, să-i redăm identitatea, să-i scoatem din nou la lumină istoria şi performantele la care au trudit generaţii de fotbalişti.

De ce Farul? Tocmai pentru că în copilărie, în adolescenţă, aşa am crescut, cu Farul un punct de referinţă în fotbalul românesc. Pentru că oraşul Constanţa a devenit a doua mea casă. Pentru că aici, pe stadionul Farul, am trăit momente extraordinare la echipa naţională. Pentru că am iubit să joc aici, am trăit sentimente unice transmise de tribuna plină până la refuz la meciurile României. Pentru că fotbalul nostru are nevoie de un punct de echilibru în această zonă, iar oraşul Constanţa, judeţul Constanţa, Dobrogea toată, au forţa necesară să facă Farul să strălucească şi merită să retrăiască momentele de magie pe care le-au trăit părinţii, bunicii”, este mesajul transmis de Ciprian Marica.

Fostul fotbalist a jucat 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 și pentru care a marcat 25 de goluri. Acesta intenționează să atragă și alți investitori alături de el la echipă pentru a readuce Farul cât mai repede în prima ligă.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here