Măsuri de ordine la manifestări publice organizate în județul Iași

0
544

În zilele de 07 și 08 iulie 2018 mai multe echipaje de jandarmi vor desfășura   misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase care se vor desfășura în jud. Iași și la care participă un număr mare de persoane.

Sâmbătă, 07 iulie a.c. jandarmii se vor afla în dispozitiv la manifestările organizate la Tg. Frumos, cu prilejul bâlciului anual și Festivalul Folcloric pentru Copii – Românașul, care se desfășoară în parcul Copou din mun. Iași.

Duminică, 08 iulie 2018, se au în vederea activitățile organizate la bâlciul anual de la Tg. Frumos, sfințirea Bisericii Sf. Împărați Constantin și Elena din satul Dancaș, com. Miroslava și manifestarea sportivă ”Fii cu ochii în patru pe două roți” care va avea loc în mun. Iași.

La toate aceste evenimente, unde organizatorii așteaptă participarea unui public numeros, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor, din punct de vedere al ordinii publice, iar acolo unde situația o va impune, se va interveni prompt, în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, în funcție de evenimentele care se derulează în spațiul public, pot fi avute în vedere și alte misiuni, la care participă un număr mare de persoane.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here