UPDATE: L-AȚI VĂZUT?

0
7407

UPDATE – Copilul a fost găsit pe raza Secţiei 2 de Poliţie. Mama acestuia a fost anunţată să se deplaseze la sediul instituţiei pentru a-l recunoaşte. “Conducerea IPJ Iași apreciază spiritul civic al ieșenilor care au văzut fotografia minorului distribuită pe rețelele de socializare ce au dus la identificarea acestuia. De asemenea, IPJ Iași apreciază și felicită totodată implicarea celor doi cetățeni, în vârstă de 29 de ani, care au găsit minorul în zona Rond Agronomie și l-au condus la SECȚIA 2 Poliție unde a fost preluat de oamenii legii și a fost contactată familia. La fața locului s-a prezentat mama băiatului pentru a-l recunoaște. Cercetările continuă” , a precizat subinsectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Polițiștii ieșeni au fost sesizați despre dispariția minorului MUNTEANU NECULAI-SEBASTIAN, de 9 ani, din mun. Iași.
Acesta a plecat astăzi, 11 iulie, dintr-un parc de pe strada Carpați din Iași și nu a mai revenit.

La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, un tricou de culoare gri pe care avea imprimat un pește, iar în picioare purta teniși albaștri.

Acesta are aproximativ 1,30 m înălțime, o greutate de aproximativ 35 kg, ochi căprui, păr șaten tuns scurt.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here