Politehnica Iași începe sezonul cu vechea identitate! Clubul şi-a recăpătat sigla şi marca verbală!

0
1365

După ce a purtat denumirile de CSMS Iași și CSM Politehnica Iași, gruparea din Copou anunță că a recâștigat numele de FC Politehnica Iași și în același timp vechea siglă.

Astfel, sigla adevăratei Politehnica Iași va putea fi imprimată acum pe tricourile echipei din Copou, spre marea bucurie a suporterilor ieșeni.

“Astăzi, 11 iulie 2018, CSM Politehnica Iași a primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii verbale FC Politehnica Iași și, astfel, sezonul 2018/2019 va începe cu adevărata identitate a Politehnicii Iași!

A fost un efort al întregii echipe, la inițiativa domnului Horia Sabo. Mulțumim, totodată, domnului Eduard Pascal pentru ajutorul acordat.

De asemenea, dorim ca în cel mai scurt timp posibil să ne recuperăm și palmaresul. Reușita de astăzi este parte din amplul proiect de performanță și imagine națională și internațională pe care echipa reprezentativă a orașului Iași l-a demarat.

Astfel, suporterii ieșeni vor avea prilejul să susțină adevărata și unica echipă alb-albastră”, notează site-ul clubului într-un comunicat oficial.

Ieșenii vor debuta în noul sezon de Liga 1 la Craiova, luni, 23 iulie, cu altă echipă care și-a schimbat numele, din CS U Craiova SA în U Craiova 1948 CS SA, nume care seamănă foarte de mult cu cel a clubului patronat de Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, din Liga 3.

Prima echipă a studenților din Iași a fost fondată la 27 aprilie 1945, sub denumirea de Sportul Studențesc, redenumită după o lună Asociația Sportivă Politehnica Iași, însă în 2010 a intrat în insolvență. Tot în 2010 a fost fondat noul club, CSMS Iași.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here