FOTO-VIDEO (TRAGEDIE!): Un ultim concediu petrecut alături de familie şi prieteni. Fost şef în Poliţia ieşeană, ucis de un şofer inconştient

0
19407

UPDATE: Înmormântarea col (r) Neculai Pruteanu va fi sâmbăta, 21 iulie 2018, ora 10:00 la cimitirul din comuna Mogosesti-Iasi.
Col. Danut Muntianu a facut cunoscut ca sambata, la ora 9:00, din parcarea de la Palatul Culturii va pleca spre Mogosesti un autocar cu persoanele care tin să-l conducă pe ultimul drum pe colonelul Nicu Pruteanu.
Dumnezeu să-l ierte!


Un accident mortal a avut loc în această după-amiază, în zona CUG, unde un TIR a intrat pe contrasens şi a izbit violent un autoturism Skoda Octavia, după care a acroşat un Golf 4. La față locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, polițiștii rutieri, dar și două mașini de la descarcerare.

Una dintre victime a decedat pe loc. Este vorba de col(r) Neculai Pruteanu, în vârstă de 65 de ani. Acesta a fost ofițer de poliție, şef de birou în cadrul Departamentului Logistic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi și după pensionare s-a retras în comună natală, Mogosesti-Iași, spre care se deplasa în momentul impactului. Soția acestuia, aflată și ea în mașină, a fost transportată la spital, aceasta prezentând mai multe fracturi la nivelul membrelor. Cei doi soţi se întorceau acasă din concediul pe care l-au petrecut alături de rude şi prieteni.

Conducătorul TIR-ului a spus polițiștilor că a intrat pe contrasens pentru a evita o altă mașină care ar fi frânat brusc în față sa. „Şoferul unui auto-tren ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda. Conducătoarea unui alt autovehicul marca WV, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul Skoda s-a izbit de acesta”, a menţionat subinspectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvînt al IPJ Iaşi. În urma carambolului, o persoană a decedat, iar alte două au necesitat îngrijiri medicale.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here