Destin la 16 ani: A fost ucisă de iubitul ei şi aruncată la marginea pădurii

0
4273

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Hălăucesti-Iasi, Carmen Tanasă, a fost găsită moartă in marginea unei păduri, având mai multe lovituri în zona capului, cel care a ucis-o fiind prietenul ei, care ulterior şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut,

Potrivit anchetatorilor, cel care a sunat la 112 a fost chiar prietenul tinerei, Bobi Manole, în vârstă de 20 de ani, care a spus că a găsit-o pe fată pe un câmp situat la trei kilometri de localitatea Hălăuceşti şi că aceasta avea urme de lovituri în zona capului.

Un echipaj al Ambulanţei a mers la faţa locului, medicii constând decesul fetei. Cadavrul tinerei a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, unde va fi făcută necropsia.

Tânărul a fost audiat de către procurori, initial a negat că el ar fi autorul crimei, dar in aceasta dimineata şi-a recunoscut fapta, motivand ca ar fi fost sub influenta halucinogenelor. Cativa martori au declarat ca fata ar fi fost bătută de mai multe ori în cursul zilei de vineri de iubitul ei, însă nimeni nu a intervenit în ajutorul ei, dar nici nu au anuntat Politia.

Sâmbătă dimineaţă, el a fost reţinut, apoi a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. În funcţie de rezultatul expertizei psihiatrice, anchetatorii vor decide dacă vor solicita judecătorilor emiterea mandatului de arestare pe numele tânărului.

“S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie”, a declarat sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here