Remiză superbă în Copou! Politehnica Iaşi – Astra Giurgiu 1-1

0
1421

Politehnica Iași și Astra Giurgiu au remizat 1-1 în al doilea meci al zilei din Liga 1. Deși scorul nu o arată, partida a fost una extrem de spectaculoasă, cu foarte multe ocazii de ambele părţi.

Prima fază de poartă a avut loc în minutul 11. Mijlocașul Silviu Balaure a rămas singur cu portarul după o gafă a apărării adverse, însă Denis Rusu a fost la post și a confirmat prestația excelenta din meciul cu Craiova.

Giurgiuvenii au profitat în continuare de nesincronizările din defensiva ieșenilor, însă elevii lui Flavius Stoican au scăpat cu fața curată până la pauză. Astfel, la cabine s-a intrat cu 0-0.

După ieșirea de la vestiare atitudinea jucătorilor lui Poli Iaşi s-a schimbat radical, iar eforturile lor au dat roade.

În minutul 60, fundaşul Cosmin Frăsinescu a deviat în poartă centrarea din lovitură liberă a lui Andrei Cristea, și a modificat astfel scorul de pe tabelă. Acesta nu mai înscrisese în Liga 1 din octombrie 2015.

Tehicianul Marius Măldărășanu a forțat egalarea, astfel că i-a oferit lui Denis Alibec primele minute de la revenirea de la FCSB. Alibec a intrat pe teren în minutul 72, când l-a înlocuit pe Romario Moise, și a avut parte de o evoluţie decentă.

Egalarea a fost însă adusă de celălalt atacant al Astrei. Fostul jucător al Iașiului, Azdren Llullaku, a marcat în minutul 81 de la punctul cu var și a stabilit scorul final, 1-1.

Politehnica Iaşi: Rusu – Arias, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru – Rus (Chelaru ‘46), Flores (Mimoun ‘76), Cioinac, Ştefănescu (Sin ‘54) – Kizito – A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican

Astra Giurgiu: Iliev – Belu-Iordache, Erico, Bejan, Stan – Moise (Alibec ‘72), Mrzljak, N. Roşu (Biceanu ‘90+2) – Balaure, Buş (Begue ’57), Llullaku. Antrenor: Marius Măldărăşanu

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here