ApaVital: Se furnizează apă în regim de avarie

0
1452

Precipitațiile consistente înregistrate în ultimele ore în bazinul hidrografic al râului Ozana au determinat antrenarea masivă de aluviuni și infiltrarea acestora în drenul nou al sursei Timișești, ce au condus la o creștere a turbidității cu mult peste limita admisă.
În aceste condiții, începând de miercuri 1 august 2018, orele 14:00, până la revenirea la normal a valorilor de turbiditate, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă în funcție de rezervele de apă acumulate în rezervoare și treptat de a întrerupe furnizarea apei către utilizatorii din localitățile Iugani, Nisiporești,Mogoșești-Siret, Răchiteni, Strunga, Mădârjești, Târgu Frumos, Balș, Costești, Războieni, Ion Neculce, Bălțați, Sârca, Scoposeni, Lețcani și Valea Lupului.
Începând cu ora 08.00, în orașul Iași se va distribui apă în regim de avarie, cu presiune scăzută.

De asemenea, in vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 63 mm diametru, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă miercuri, 1 august 2018, până la ora estimată 15.00, către utilizatorii din localitatea Cotnari (parțial).
Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații.
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, clienții pot suna la numărul de telefon 0232.969

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here