De luni: Delgaz Grid continuă haosul pe Șoseaua Bîrnovei

0
1048

Când se credea că Primăria Iasi începe lucrările pe Șoseaua Bîrnovei și se termină haosul din zonă, a picat vestea că încep alte săpături, de dată această de către Delgaz.

Astăzi, reprezentanții societății au informat locuitorii de pe Sos. Bîrnovei- zona Vămăsoaia și Sfinții Voievozi, oferindu-le variante ocolitoare de a ajunge acasă fiindcă de luni, 6 august, va demara etapa a doua a unei lucrări de investiții. Aceasta va consta în înlocuirea de conducte și branșamente pe Șoseaua Bîrnovei, lucrarea făcând parte dintr-un proiect de investiții în valoare de 2 milioane de lei prin intermediul căruia rețeaua de distribuție gaze naturale din zona va fi modernizată pe o lungime de circa 4 kilometri.

Pentru executarea acestor lucrări într-un timp cât mai scurt, traficul va fi închis, etapizat, pe tronsoane.
Astfel, începând de luni, 6 august, circulația va fi închisă pe primul tronson: sos. Bîrnova nr 49 – Trecătoarea Visani.

Circulația pietonală nu va fi întreruptă, această fiind dirijată pentru a se desfășura în condiții de siguranță. Circulația rutieră va fi deviată de luni până vineri, între orele 08.00 și 18.00, pe rute ocolitoare semnalizate corespunzător.

“Ne cerem scuze atât cetățenilor din zona cât și celor care tranzitează pentru disconfortul creat și le mulțumim pentru înțelegere, dar aceste lucrări de modernizare a rețelei de gaze naturale sunt necesare pentru creșterea siguranței în alimentarea cu gaze naturale”, au transmis reprezentanții Delgaz Grid.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here