EROUL ZILEI este poliţist. A salvat de la moarte un bărbat

0
2987

Şeful Postului de Poliţie Andrieşeni, din cadrul I.P.J. Iaşi este eroul zilei, întrucât a salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă.

Astfel, la data de 30 iulie a.c., Şeful de Post, agent principal de poliţie Vatră Andrei a primit un apel prin 112, fiind sesizat cu privire la un scandal iscat pe fondul geloziei între un bărbat şi concubine sa.

Ajuns la faţa locului, Şeful de Post a fost informat de femeie despre faptul că bărbatul a plecat spre grădina din spatele casei.

Poliţistul a mers la locul indicat şi a găsit bărbatul inconştient.

În vederea acordării primului ajutor, Şeful de Post a tăiat imediat funia cu care era legat de creanga unui copac şi întrucât bărbatul nu prezenta semne vitale, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare timp de câteva minute, în urma cărora victima şi-a revenit şi a prezentat din nou semne vitale. 

A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului s-a deplasat un elicopter SMURD, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, în vederea acordării ingrijirilor medicale de specialitate.

Conducerea I.P.J. Iaşi a felicitat poliţistul pentru promptitudinea intervenţiei sale, care a dus la salvarea vieţii persoanei.  

Agent principal de poliţie Vatră Andrei este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2013. În perioada 2013 şi-a desfăşurat activitatea la Postul de Poliţie Vlădeni, iar de un an este Şeful Postului de Poliţie Andrieşeni.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here