Transmisie concert Jonas Kaufmann – Under The Stars

0
725

Considerat unul dintre cei mai talentați tenori în viață, Jonas Kaufmann a captivat publicul ani la rând cu vocea sa incredibilă. Pe 30 august 2018, la Cinema Ateneu, va avea loc transmisiunea concertului „Under The Stars”, spectacol filmat în această vară la amfiteatrul Waldbühne din Berlin. Cu maximă concentrare în concert și o voce impecabilă, Jonas Kaufmann va putea fi urmărit în timp ce interpretează piese de pe albumul Dolce Vita, dar și arii binecunoscute.

Născut la 10 iulie 1969, la München, Jonas Kaufmann și-a început studiile vocale la Universitatea de Muzică și Arte Plastice din München. În timpul studiilor sale, Kaufmann a cântat roluri mai mici la Bayerische Staatsoper. A absolvit în 1994 cu o carieră promițătoare la orizont.

Kaufmann a devenit cu timpul un artist rar. El este cunoscut pentru tehnica vocală neîncetată și lipsa de efort pe care o depune în orice repertoriu pe care el îl abordează. Statutul său de superstar i-a adus distincții ca Kammersänger din Bayerische Staatsoper și Officier de l’order des Arts et Lettres.

De asemenea, a câștigat patru premii Gramophone și a fost distins cu Best Male Opera Singer la Opera Awards.

Celebrul tenor vă va încânta timp de 2 ore cu melodii precum:
1. Caruso
2. Mattinata
3. Parla più piano
4. Passione
5. Un amore così grande
6. Il canto
7. Voglio vivere così
8. Catari’, Catari’ (Core ‘ngrato)
9. Ti voglio tanto bene
10. Non ti scordar di me
11. Fenesta ca’ lucive
12. Musica proibita
13. Parlami d’amore Mariù
14. Torna a Surriento
15. Volare
16. Rondine al nido
17. Con te partirò
18. Il Libro dell’ Amore

Nume spectacol: Transmisie concert Jonas Kaufmann – Under The Stars

Data și ora: 30 august 2018, ora 20.00

Durată: 120 minute

Tip: Concert înregistrat
Preț: 20 lei

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Preț bilet: 20 lei

Detalii pe:

Facebook: Cinema Iași

Site-ul www.ateneuiasi.ro


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here