FOTO-VIDEO: Poliţist ieşean, într-o ultimă misiune spre… MOARTE. Mergea pentru a găsi o copilă dată dispărută

0
11534

Sfârşit în chinuri pentru un poliţist ieşean, angajat la Canisă, care se afla în misiune. Acesta a fost solicitat să intervină alături de patrupedul, prietenul său de încredere, în localitatea ieşeană Ţibana unde se anunţase că o copilă a dispărut de la domiciliu. Ajuns în localitatea Uricani, Cristian Orzu, tata a doi copii, a pierdut controlul autoutilitarei marca VW Vento în care se afla el şi câinele de urmă, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autovehicul marca Mercedes la volanul căruia se afla un bărbat.

De precizat că poliţistul se afla la volanul unei autospeciale care aparţine Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.  “Polițiștii au fost sesizați prin intermediul numărului unic de urgente 112 cu privire la un eveniment rutier care a avut loc pe rază județului nostru. Din primele cercetări efectuate la față locului a rezultat faptul că șoferul unei autospeciale, un coleg de-al nostru, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urmă evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a colegului nostru, iar celălalt șofer a fost rănit, acesta fiind transportat la spital. Cercetările continuă de polițiștii rutier pentru stabilirea întregii situații de fapt, în cauza fiind întocmit și un dosar penal” a declarat subinspectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Alba-neagra cu moartea

Totul a pornit în urma unui apel la 112. Se anunţa faptul că o fetiţă, din localitatea Ţibana este dată dispărută. Pentru a o găsi pe copilă,  poliţistul însoţit de câinele de urmă au pornit în căutarea acesteia. După câteva minute, cel care anunţase dispariţia a revenit la dispecerat unde a anunţat că fata a fost găsită şi că nu mai este necesară intervenţia poliţiştilor. În cele din urmă, colegii poliţistului au încercat să ia legătura cu el pentru a-i transmite că nu mai este necesară intervenţia şi că trebuie să se întoarcă la bază. Spre mirarea acestora, Cristian Orzu nu a mai răspuns.

“Echipajul SMURD a intervenit în această seară la un accident rutier pe centură, la Miroslava. Un autoturism marca Mercedes a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul marca VW. În accident au fost implicate doar două persoane, ambii șoferi. Șoferul autoturimului Mercedes este conștient, stabil hemodinamic. Cel de pe VW era polițist. A fost găsit în stop cardio-respirator. A ieșit din stop după 30 de minute, ulterior instalându-se al 2-lea stop. Acesta a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon în curs de resuscitare. După alte 50 de minute de resuscitare a fost declarat decesul”, a precizat dr. Anca Haisan, purtătorul de cuvânt al UPU “Sf. Spiridon” Iaşi. Poliţistul a lăsat în urmă doi copii şi o sotie indurerată. Tot colectivul IPJ este acum şocat de cele petrecute. Patrupedul a scăpat teafăr din acest accident.

Dumnezeu să îl ierte!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here