EXCLUSIV FOTO-VIDEO: Descinderi ca în filme într-o localitate din judeţul Iaşi. Toată acţiunea a fost surprinsă de camerele video

0
18984

Imagini demne de filmele de la Hollywood într-o localitate din judeţul Iaşi. Poliţiştii de frontieră au prins opt migranţi afro-asiatici, care încercau să tranziteze România, din Republica Moldova pentru a-şi găsi un loc de muncă într-un stat european. Indivizii, erau transportaţi de călăuze cu două autoturisme. Ei au fost prinşi în localitatea Osoi. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, călăuzele sunt persoane din Iaşi şi au la activ mai multe astfel de treceri ilegale. Oamenii legii au deschis o amplă anchetă în acest caz.

“În cadrul unei acțiuni specifice desfășurate de polițiști de frontieră din cadrul ITPF Iaşi –  serviciul PCMIIT în cooperare cu polițiști de frontieră din cadrul SPF Ţutora, în apropierea localității Comarna, colegii noștri au interceptat și reținut pe comunicație un grup de opt migranţi de origine afro-asiatică care a trecut ilegal frontiera din Republica Moldova în România, peste râul Prut. Cercetările în cauză continuă sub coordonarea procurorului competent, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a menţionat inspectorul Lenuţa Aneci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here