Încă un meci nebun în Liga I! Poli Iași câștigă în ultima secundă la Voluntari

0
949

Poli Iași s-a impus dramatic cu 3-2 în deplasarea de la FC Voluntari, datorită golului din al patrulea minut de prelungiri al lui Mădălin Mihăescu.

Ieșenii au reușit o primă repriză de excepție, una dintre cele mai bune din această stagiune. Andrei Sin a lovit bara în minutul 4, pentru ca, cinci minute mai târziu, Ionuț Cioinac să înscrie cu un lob de excepție de la 14 metri.

Fundașul Sin a reușit totuși să își treacă numele în contul marcatorilor, după ce în minutul 36 a înscris cu un șut la colțul lung.

Ilfovenii au revenit nesperat după pauză, mijlocașul Mihai Căpățână reducând din diferență în minutul 56 cu un șut din întoarcere.

Geoffrey Malfleury a egalat cu 10 minute înainte de final, după o pasă a lui Aissa Bilal Laidouni, și se părea că trupa lui Dinu Todoran va mai bifa un punct în această ediţie de Liga 1.

La ultima fază a partidei însă, pe o ploaie torenţială, Mihăescu avea să reia decisiv la colţul lung și să aducă marea victorie a lui Poli Iași, care urcă acum pe 8 cu 11 puncte.

FC Voluntari rămâne lanterna roșie a Ligii 1, cu doar 2 puncte la activ, fără vreo înfrângere.

Echipele care au jucat:

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Balaur, I. Armaş (Zgrablic ‘75), Al. Vlad – Răuţă, Laidouni – Căpăţână (Deac ‘86), Belahmeur, Ciucur (Malfleury ‘64) – Tudorie. Antrenor: Dinu Todoran

FC Politehnica Iaşi: Rusu – Bosoi, Mihăescu, Frăsinescu, Panţîru – Cioinac – Platini (Mimoun ‘72), Qaka, Sin – Flores (Enoh ‘60), An. Cristea (Bekui ‘85). Antrenor: Flavius Stoican

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here