EXCLUSIV FOTO-VIDEO: Sfârşit tragic pentru un bărbat dintr-o comună ieşeană. A murit în chinuri groaznice

0
6554

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit în chinuri groaznice, joi, 20 septembrie 2018, într-o localitate de lângă Iaşi. Vasile Bejnaru a fost găsit fără suflare de către un consătean într-o fântână din localitatea Poiana Mărului (comuna Cepleniţa).

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 19.00, în livada persoanei decedate. Cel care l-a descoperit a observat cu o zi înainte calul defunctului şi căldarea lângă fântână, dar nu a dat importanţă. A doua zi, consăteanul a văzut obiectul nemişcat, iar calul priponit în acelaşi loc. Când s-a uitat în fântână l-a văzut pe Vasile Bejnaru plutind la suprafaţa. Bărbatul a alertat imediat autorităţile. La faţa locului au sosit pompierii, un echipaj SMURD, dar şi criminaliştii. Trupul bărbatului a fost scos la suprafaţă de salvatorii ieşeni.

„S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă şi s-a dispus efectuarea necropsiei. Precizez că pe corp victima nu prezenta urme de violenţă”, a precizat subinspectorul Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Potrivit apropiaţilor, Vasile Bejnaru era cam abătut în ultima perioadă, iar din această cauză anchetatorii nu exclud nici varianta unei sinucideri.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here