EXCLUSIV FOTO: Intervenţie în forţă a pompierilor ieşeni în miez de noapte. Cel mai probabil este vorba despre o mână criminală

0
1563

Salvatorii ieşeni au intervenit în forţă în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu, în comuna Miroslava. De asemenea, a fost solicitată intervenţia şi a unei echipe de la Delgaz Grid pentru întreruperea alimentării cu energie electrică în zonă, din cauza flăcărilor care se ridicau la peste doi metri. Intervenţia s-a desfăşurat la locuinţa unei familii destrămate de pe strada Voineşti.


Vecinii nu au cuvinte de laudă la adresa acestei familii. “Soţia l-a părăsit pe soţ şi acum trăiesc cu toţii, inclusiv cu actualul concubin şi copiii, sub acelaşi acoperiş. Cred că cineva dintre ei a dat intenţionat foc la căpiţa cu fân cu intenţia de a se extinde şi la casă. Niciunul dintre ei nu lucrează, dar consumă alcool”, a mărturisit un vecin. Pompierii au intervenit cu trei echipaje pentru a putea lichida incendiul. Din fericire nu au existat victime. „· În data de 14.10.2018 ora 23:57, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, Șoseaua Iași-Voinești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ două tone de furaje, trei cauciucuri și aproximativ 0,5 mc de material lemnos. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here