Restricții și modificări în circulație in Iași

0
1139

A XXVII-a ediție a Sărbătorilor Iașului se încheie astăzi, cu un super concert susținut de Holograf, Compact, Bună seara, prieteni! (ex-Iris), Nicoleta Nucă și Delia, la care se adaugă artiști locali, ca Dya, Alexia și Matei etc., precum și focuri de artificii la Palatul Culturii!

Restricții și modificări în circulație

Pentru desfășurarea manifestărilor incluse în Sărbătorile Iașului 2018 Comisia de Circulație a Municipiului Iași a decis restricționarea / închiderea circulației auto pe următoarele artere:

1) Astăzi, 15 octombrie, până la ora 24.00: se interzice parcarea pe o bandă de circulație, în funcție de necesități, pe Splai Bahlui – Mal Stâng (tronsonul cuprins între Podu Roș și str. Ipsilanti), precum și pe Splai Bahlui – Mal Drept (tronsonul cuprins între Podul Cantemir și Podu Roș), pentru rezervare parcare autocare.

2) Astăzi, 15 octombrie, până la ora 24.00: se va închide circulația rutieră, în funcţie de necesităţi, pe străzile Col. Langa, G. M. Cantacuzino, Iordachi Lozonschi (Cloşca), Sf. Petru Movilă, stradela Uzinei, străzile Morilor și Al. Ipsilanti, pentru traseul pelerinilor.

3) Astăzi, 15 octombrie şi până marţi, 16 oct, ora 24.00: se închide circulația auto, în funcție de necesități, pe aleea din fața Palatului Culturii, între liniile de tramvai și str. Anastasie Panu, în vederea montării scenei și susținerii super concertului cu ocazia Sărbătorilor Iașului 2018.

4) Astăzi, 15 octombrie, între orele 07.00 și 24.00: se închide accesul în parcarea din fața Palatului Culturii în vederea amplasării bateriilor de artificii.

5) Astăzi, 15 octombrie, între orele 15.00 și 24.00: se închide circulația rutieră pe str. Palat şi str. A. Panu, în funcţie de necesități, cu excepția aleii cu linii de tramvai din fața Palatului Culturii, care se închide în intervalul orar 18.00 – 24.00 pentru super concertul din cadrul Sărbătorilor Iașului.

Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul Rutier şi Poliţia Locală Iasi vor lua deciziile privind restricţionarea / închiderea circulaţiei rutiere în diferite zone, în funcție de necesități, pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate în cadrul Sărbătorilor Iaşului.

Potrivit deciziei Companiei de Transport Public SA, circulația mijloacelor de transport public va fi modificată astăzi, 15 octombrie pentru a permite buna desfășurare a activităților din cadrul Sărbătorilor Iașului 2018.

Luni, 15 octombrie, mai multe trasee de tramvai și autobuz vor fi deviate pentru desfășurarea super concertului de la Palatul Culturii, care va încheia Sărbătorile Iașului 2018.

Astfel, de la ora 15.00, va fi închisă circulația rutieră pe str. Palat și str.. A. Panu. Excepție va face calea de rulare a tramvaielor din fața Palatului Culturii, care va fi închisă începând cu ora 18.00. Concret, începând cu ora 15.00, traseele de autobuz 28 și 41 vor fi deviate pe str. Sf. Lazăr, iar de la ora 17.30 circulația tramvaielor de pe traseele 8 și 9 va fi întreruptă.

De asemenea, tramvaiele de pe traseele 1 și 13 vor circula deviat prin Tudor Vladimirescu, pe itinerariile Copou – Târgu Cucu – Tudor Vladimirescu – Tătărași și retur. Transportul călătorilor pe traseul 9 va fi asigurat de autobuze.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here