O fetiță nesupravegheată a fost omorâtă de microbuzul școlar

0
4690

În cursul zilei de azi, în satul Boureni, comuna Moțca, a avut loc un grav accident soldat cu moartea unei fetițe de 3 ani, lăsată nesupravegheată de mama sa. Conform declarațiilor martorilor, mama copilei s-a dus la microbuz pentru a lua un alt copil al său. Între timp, fetița a rămas nesupravegheată, s-a dus în partea din față a microbuzului școlar și s-a așezat jos, lângă roată, iar când acesta a pornit a fost călcată. În urmă impactului, fetiță a decedat.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de ambulanță cât și de la Poliție.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier cu victimă în sat Boureni, comuna Motca. A fost imediat coordonat un echipaj medical de urgență cu medic de la substatia Pașcani, care la locul solicitării a găsit o fetiță de 3 ani ce prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cadrele medicale au constatat decesul”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Potrivit reprezentanților IPJ Iași, șoferul-Neculai Acatrinei a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0.08 mg/l. Conducătorul auto a fost condus de către un echipaj de poliție la spital pentru recoltare de probe biologice.
De remarcat că în urmă cu un an de zile, chiar la începerea anului școlar, același Neculai Acatrinei,șoferul microbuzului a fost lăsat pieton, fiind depistat sub influența alcoolului la volan.

Cercetările continuă, iar pe numele șoferului s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Microbuzul aparține Școlii Moțca, iar șoferul transporta elevii spre casă.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here