Autoturism marca BMW căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Sculeni

0
582

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autoturism marca BMW, semnalat în urma cu câteva zile, ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.
În data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean din R. Moldova, D.J., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW 320D, fabricat în 2011 şi înmatriculat în Italia.
La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figura în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autorităţile italiene, în data de 12 octombrie a.c.
Cu privire la aspectele constatate, D.J. a declarat că lucrează în Italia, la o firmă aparţinând unui conaţional şi intenţiona să se deplaseze în Republica Moldova pentru schimbarea paşaportului. Acesta a mai adăugat că a plecat din Italia în urmă cu cateva zile şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi fost semnalat ca fiind căutat de autorităţi.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 42.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here