O mamică din Huși şi fetiţa ei de câteva luni,omorâte de o mașină în Italia

0
672

O tânără de 30 de ani din Huşi, împreună cu bebeluşul ei, o fetitã de numai câteva luni, au murit într-un tragic accident în localitatea Manfredonia, din provincia Foggia, în Italia.
Petronela Alecsa se află în masinã, împreunã cu fetiţa ei, iar la volan era soţul femeii-Marian Peagu. Maşina românilor circulă regulamentar când un şofer italian a intrat în plin în ei, spulberându-i. Petronela şi fetiță, pe care o ţinea în braţe, au murit pe loc în urmă impactului violent, fiind scoase cu greu dintre fiarele contorsionate. Soţul ei este şi el în stare gravã, fiind internat într-o clinicã din zonã, însã medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Petronela Alecsa, de loc din Huși era mamã a trei copii, doi din prima cãsãtorie – o fătã și un bãiat, precum și fetiță de numai câteva luni, pe care o avea împreunã cu Marian, bãrbatul care se află la volanul maşinii.

Românii care erau apropiați de Petronela Alecsa spun cã femeia venise de 2 ani în Italia, în cãutarea unui trăi mai bun. Femeia avea cu ea în Italia bãieţelul din prima cãsãtorie, iar fetiţa rãmãsese la tatãl ei.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here