Şi-a ucis concubina după care a mers la birt pentru a bea o bere

0
1688

Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a propus arestarea preventivă a inculpatului Vartic Adrian, cercetat în stare de reţinere, pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art.188 alin.1 raportat la art.199 alin.1 C.pen.

În fapt, s-a reținut că, în cursul zilei de 08.10.2018, inculpatul Vartic Adrian (în vârstă de 38 ani) şi concubina acestuia M.E. (în vârstă de 32 ani) au consumat, în timp ce se aflau pe raza satului Doroşcani, comuna Popeşti, jud.Iaşi, fiecare în alt anturaj, cantităţi impresionante de alcool, până au ajuns în stare de ebrietate. În jurul orelor 16.30, inculpatul a revenit la locuinţa comună, unde se afla deja concubina sa. Reproşându-i acesteia din urmă că a băut, inculpatul i-a aplicat câteva lovituri de picior şi pumn peste corp, în urma cărora victima a fost proiectată de marginea unui pat din încăperea unde a fost agresată.

Ulterior, inculpatul a plecat în sat, a mai consumat o bere la un bar, după care s-a întors acasă, unde a găsit-o pe victimă căzută în mijlocul camerei unde o lăsase, constatând că era decedată.
Conform raportului medico-legal de necropsie întocmit de I.M.L. Iaşi, moartea victimei s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii consecutivă unui traumatism cu fracturi costale, hemiperitoneu, ruptură de splină şi alte leziuni incompabile cu viaţa.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Facem precizarea că propunerea formulată sau luarea unor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here