Proprietarul terenului unde şi-a pierdut viaţa îndrăgitul solist Bogdan Chiroşcă a fost bătut crunt de trei indivizi cu cagule

3
13532

Aseară, în jurul orei 23.30, proprietarul terenului unde solistul Bogdan Chiroşcă şi-a pierdut viaţa a fost bătut crunt de trei indivizi cu cagule şi i-au devastat locuinţa. Poliţiştii au fost chemaţi de îndată la faţa locului chiar de soţia victimei, dar agresorii au reuşit să fugă.Precizăm faptul că tot soţia proprietarului terenului unde a avut loc tragedia a anunţat şi decesul celebrului cântăreţ. Poliţiştii încearcă acum să dea de urmele agresorilor.

Comentarii:

3 COMENTARII

  1. Niste idioti care nu stiu d3cat de razbunare, nu si ce inseamna propeietatea cuiva. Din aceasta actiune se vede ce prieteni avea decedatul si nu e de mirare cam in ce stare era si ce consumase inainte de nu a vazut la lumina farurilor placuta avertizoare de Drum privat. La puscarie cu drogatii razbunatori.

  2. Bine au făcut, mai rau le trebuia, un om e mort ptr ca a călcat pe o bucata de pământ.Nu-i mai sătura dracii de pământ…oricum tot sub pământ vor ajunge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here