FOTO-VIDEO: Lețcani Centenar! Cântec, joc și voie bună

0
1200

Pe parcursul întregii zile, la Lețcani au avut loc acțiuni ce au adus alături tineri și vârstnici care au sărbătorit 502 ani de atestare documentară și 100 de ani de la Marea Unire.

În cadrul Zilei Comunei Lețcani, primarul Stelian Turcu a premiat 10 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie și cărora le-a înmânat Certificatul Nunții de Aur și alte 50 de cupluri care au sărbătorit anul acesta 25 de ani de când sunt împreună și au primit Certificatul Nunții de Argint;
De asemenea, au fost evidentiați 15 fermieri din comună cărora le-au fost recunoscute meritele de intrepreprinzător și le-au fost înmânate Diplome de Gospodar.
Nici tinerii comunei nu au fost uitați, fiind felicitați și așteptați la Primărie pentru a-și ridică un cadou.


„Tinerilor care au devenit majori în acest an le dorim mult succes în viață și rezultate cât mai bune în plan educațional și personal. Letcaniul este o comună de oameni gospodari care au reușit mereu prin ei înșiși și au biruit încercările apărute și au mers înainte în pofida greutăților ivite”, a declarat primarul Stelian Turcu.
Primarul Stelian Turcu a oferit pungi cu dulciuri copiilor prezenți , iar doamnelor și adolescentelor câte un trandafir.

Sărbătoarea comunei a continuat cu un program artistic de excepție susținut de artiști renumiți: Trupa HAIDUCII, Claudia Martinica, Ana-Maria Ababei, Cosmina Grigoraș Cruceru, Ana Maria Ignat.

Surpriză serii a fost un foc de artificii mult așteptat, dar și apreciat de cei prezenți.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here