Concurs ,,IDENTIFICARE ȘI ATESTARE DE PRODUSE TRADIȚIONALE”

0
626

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) din Iași în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași organizează concursul ,,IDENTIFICARE ȘI ATESTARE DE PRODUSE TRADIȚIONALE”, ediția a II-a, în perioada 1.10 – 10.11.2018.

Concursul reprezintă un eveniment dedicat elevilor și studenților, care pot participa individual sau în echipă, coordonați de un cadru didactic și își propune promovarea și încurajarea consumului de produse alimentare realizate după rețete tradiționale.

În același timp, se urmărește stimularea spiritului antreprenorial al elevilor și studenților prin valorificarea superioară a producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică.

Totodată, organizatorii urmăresc, prin intermediul acestui concurs, să promoveze o alimentație sănătoasă în rândul tinerilor, precum și dezvoltarea culturii pentru produsele culinare tradiționale. Participarea este gratuită, elevii și studenții înscriși trebuie să respecte prevederile din Regulamentul oficial al concursului.

Înscrierea se face prin completarea cererii de concurs și a dosarului produsului și transmiterea acestora până pe data de 5.11.2018.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here