Șoarecele plimbăreț a ajuns și la Kaufland Iași

0
1909

După ce în cursul anului, un șoarece a declanșat un scandal de proporții după ce a fost filmat în raftul de brânzeturi al unui magazin Kaufland de prin vestul țării și altul pe la Curtea de Argeș, de ieri rozatoarea a ajuns și în Iași.
Un șoarece a apărut în câteva fotografii în spațiul public, fiind surprins la plimbare prin raftul de lactate.

O clientă a magazinului Kaufland din zona Podu de Piatră, Ana Maria Kevin, cea care a postat fotografiile pe un grup, a precizat că le-a trimis mai întâi Biroului Relații Clienți din cadrul Kaufland, cea care deține magazinul din Iași-Alexandru cel Bun. La scurt timp a fost contactată de un manager care ar fi insistat să nu publice fotografiile, însă aceasta nu a cedat solicitării și le-a postat. Ulterior, fotografiile au fost redistribuite, criticile la adresa Kaufland neintarziind să apară.

Încă de aseară, Jurnalul ieșean a trimis email-uri multinaționalei pentru a-și preciza punctul de vedere în legătură cu situația descrisă, acordând un termen pentru verificări, însă până la această ora nu s-a primit nici un răspuns oficial.
Managerul magazinului din Podu de Piatră ne-a asigurat telefonic că se va trimite o opinie față de cele prezentate, probabil în cursul zilei de maine.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here