CRBL, mesaj împotriva traficului de persoane

0
901

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane implementează în perioada aprilie-decembrie 2018 campania naţională de prevenire a traficului de persoane “Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!”.

Campania vizează prevenirea traficului de fiinţe umane în scopul exploatării prin muncă, prin creşterea gradului de informare a publicului cu privire la riscurile şi implicaţiile asociate acestui fenomen.

În acest scop, este nevoie de o implicare consistentă a actorilor sociali în vederea coagulării eforturilor pentru prevenirea şi combaterea traficului de persoane.

Prin urmare, avem rugămintea de a ne sprijini în vederea difuzării online, către publicul larg, a unui spot video creat în acest sens, ce conţine mesaje şi recomandări antitrafic.

Mesajul de responsabilitate socială al campaniei este promovat în spotul video de către artistul Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, asocierea mesajelor antitrafic cu o asemenea persoană publică facilitând receptarea acestuia de către audienţă.

Campania se derulează în cadrul proiectului „Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetăţenilor” – ROFSIP2016OS5A10P02, finanţat prin Fondul pentru Securitate Internă, componenta Cooperare Poliţienească.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here