Cât valorează șoarecele din raftul Kaufland Iași?

0
1510

Zilele trecute va informam că la magazinul Kaufland din Podu de Piatră a fost fotografiat în raftul de lactate un șoarece, prietenos de altfel și încântat de ședința foto la care participa. Deși Jurnalul Ieșean a cerut un punct de vedere privind acest aspect, mai marii Kaufland au ignorat solicitarea, necoborând de pe maldărul de încasări spre a cere (măcar) scuze clienților care le unflă buzunarele.

Primii care s-au sesizat în privința șoarecelui din raft au fost inspectorii DSVSA Iași, care au efectuat verificări și au solicitat o notă explicativă. Explicațiile oferite de reprezentanții Kaufland nu au fost în măsură să-i scape de amendă, astfel că șoarecele le-a făcut pagubă în casierie.

Citeşte şi: Șoarecele plimbăreț a ajuns și la Kaufland Iași

Ulterior și inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Iași au cerut explicații privind rozatoarea dintre cutiile cu iaurt și i-au „premiat” pe cei de la Kaufland cu o suma ce îl va face să moară de invidie pe orice șoarece de prin apropierea magazinului, la ce valoare are tizul său de la căldura.

Una peste alta, ședința foto a șoarecelui din raft i-a costat pe cei de la Kaufland cateva zeci de milioane. Mai precis 70. Vechi, e adevarat, dar oricum e o caciula de bani.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here