FOTO: Asistenta izbită pe trecere de patronul unei firme din Iaşi a decedat

0
6911

Asistenta medicală accidentată alături de soţul ei pe o trecere de pietoni din zona Plopii fără soţ a decedat. Octogenarul care a produs această tragedie riscă ani grei de închisoare.
Octogenarul care a comis tragedia pe 8 noiembrie 2018 riscă să ajungă în spatele gratiilor Acesta a izbit în plin doi soţi, în zona Plopii fără soţ care se îndreptau către o aniversare. Autorul accidentuui este patronul unei mari firme de material de construcţii, din Iaşi. Acesta lucrează, în mare parte, cu ieşenii de etnie rromă din Grajduri şi Ciurea. Accidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 18.57. Ioan Pânzariu se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Lodgy. Bărbatul conducea autoturismul dinspre Bucium către Iaşi. La trecerea de pietoni din dreptul Plopii fără soţ, din spusele octogenarului, acesta nu a observat cele două persoane aflate în traversarea marcajului pietonal nesemaforizat din zonă şi le-a lovit în plin. Contactat de reporterii Jurnalul Ieşean, Pânzariu a refuzat sa ofere detalii despre acest tragic eveniment la care el a fost protagonist. “Vă rog sa mă lăsaţi în pace! Nu vă dau niciun detaliu!”, a exclamat Ioan Pânzariu, octogenarul care a produs accidentul.

MOARTEA a învins

Ioan Pânzariu va trebui să se supună acum unei expertize asupra stării de sănătate. Potrivit oamenilor legii, acesta are permis de conducere de aproximativ 60 de ani, iar actul este încă valabil. Soţii izbiţi în plin de octogenar, Luiza, asistent medical la o unitate spitalicească din Iaşi şi Florin Unguru, mergeau la o onomastică. Bărbatul şi femeia au fost răniţi grav, şi transportaţi la spital, Luiza Unguru aflându-se în comă. Ulterior, femeia a pierdut lupra cu viaţa. Oamenii legii au întocmit initial dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea juridică s-a schimbat în ucidere din culpă.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here