Alin Aivănoaei este noul președinte al filialei municipale a PMP

0
392

În urma votului delegaților prezenți la Adunarea Generală a Partidului Mișcarea Populară (PMP)Iași, care a avut loc ieri, Alin Aivănoaei a devenit președintele Organizației municipale, iar consilierul local Violetă Găburici va ocupa funcția de secretar general.
La întâlnirea celor din PMP au fost invitați și reprentanti ai altor formațiuni politice, prezenți fiind primarul Mihai Chirica și viceprimarul Radu Botez, dar și alți aleși locali și județeni ai Iașului. În discursul adresat celor prezenți, edilul Mihai Chirica a arătat că are o colaborare bună cu reprezentanții PMP în structurile Consiliului Local Iași pentru proiectele municipiului. Primarul a ținut să-i mulțumească deputatului PMP Petru Movilă pentru spijininul acordat obiectivelor Iașului, precum și a inițierii legii autostrăzii Iași – Târgu Mureș.

După numărarea voturilor, a rezultat că Alin Aivănoaei a fost ales ca președinte al Organizației municipale cu 134 de voturi.
„Sunt mai bine de doi ani de zile de când, împreună, construim un partid puternic, un partid care lupta pentru drepturile oamenilor și care reacționează la toate derapajele guvernelor care pun în pericol bunăstarea și liniștea ieșenilor. Suntem un partid care muncește pentru oameni și acest lucru se vede. Autostrada Iași -Tg Mureș, votul electronic, alegerea primarului în două tururi, moțiunea de cenzură pentru Guvernul actual, interzicerea limbii maghiare ca fiind o alternativă la limba română sunt proiecte de țară ale PMP care au rădăcini la Iași”, a declarat președintele ales al Organizației Municipale a PMP Iași, Alin Aivănoaei.
Și deputatul Petrică Movilă a ținut să sublinieze că „organizaţia pe care o va conduce Alin Aivănoaei este cea mai importantă structura din PMP Iaşi. Suntem convinşi că munca lor va fi pe măsura aşteptărilor, iar proiectele pe care noua echipă le va prezenta în următoarea perioadă vor demonstra că PMP munceşte pentru ieşeniʺ.

Din echipa președintelui Organizației Municipale vor face parte prof. univ. Dorina Isopescu, avocatul Carmen Diaconu, omul de afaceri Adrian Ciubotariu, tenorul Cosmin Marcovici, consilierul local Daniel Piftor precum și profesorul universitar doctor Alexandru Trifu.
Succes pe mai departe!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here