COMUNICAT: Minciunile unui deputat disperat

0
673

În legătură cu minciunile sfruntate lansate astăzi de către deputatul Marius Bodea privind o așa-zisă autorizație de construire pentru blocuri pe Esplanada Oancea, conducerea Primăriei Municipiului Iași face o serie de precizări necesare pentru informarea corectă a cetățenilor din zonă și a opiniei publice, în general.

După cum am mai arătat, o persoană juridică (Art Residence SRL) deține în mod legal suprafețe de teren, cu regim juridic de curți – construcții, conform înscrisurilor de la Oficiul de Cadstru și Publicitate Imobiliară, în zona Esplanadei Oancea. Spre știința deputatului care doarme în Parlament, dreptul de utlizare a proprietății este garantat de Constituție. Proprietarul dorește să își împrejmuiască terenul și a depus o cerere în acest scop la Primăria Municipiului Iași. Autorizația de construire despre care, distorsionând faptele, vorbește deputatul Marius Bodea se referă doar la împrejmuire, adică la construirea unui gard.

În aceste condiții, este evident că deputatul minte cu neobrăzare. În loc să lase cetățenii din zonă să se odihnească într-o zi liberă, Marius Bodea îi scoate din casă cu minciuni și îi obligă să protesteze împotriva unui gard (!) cu singurul scop de a-și face imagine personală prin neadevăruri și manipulare.

Domnule Bodea, nu mai mințiți! Ieșenii merită respect!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here