Deţinutul care a evadat din Penitenciarul Botoşani ca să-şi bată nevasta, găsit mort în celulă

0
1051

Grosu Dumitru Daniel, deținutul care evadat zilele trecute în timp ce se afla într-o permisie de 24 de ore, ca să-şi bată nevasta, a fost găsit spânzurat în celulă.

Era condamnat la 15 ani pentru viol, executase deja 9 ani și urma să fie eliberat condiționat anul viitor.

A evadat ca să-şi bată nevasta

Grosu Dumitru Daniel primise o permisie de 24 de ore, dar a încălcat permisiunea de ieşire din penitenciarul Botoşani şi nu s-a întors când trebuia, fiind astfel anunţat ca evadat. Se pare că deţinutul nu s-a întors în puşcărie pentru că ţinea morţiş să-şi bată bevasta.

Reprezentanţii Penitenciarului Botoşani au anunţat ieri că deținutul care nu a revenit din permisiunea de ieșire din penitenciar, a fost capturat în jurul orelor 10.00, în localitatea Ripiceni, județul Botoșani, într-un cimitir, de către echipele de căutare formate din angajați ai unității de deținere și polițiști din cadrul IPJ Botoșani, urmând a fi adus la unitatea de deținere.

Ştreang confecţionat dintr-o eșarfă
În noaptea de miercuri spre joi, Grosu Dumitru Daniel și-a pus însă capăt zilelor. Se afla singur în celulă, în carantină, și se pare, cu ajutorul unui accesoriu vestimentar, o eşarfă, s-a spânzurat de gratiile celulei.

Bărbatul executa o pedeapsă de 15 ani pentru viol.

Sursa: observator.tv

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here