VIDEO: Caz ORIBIL la Iaşi! Copil bătut şi obligat să bea urină

0
1874

Un caz şocant de mare violenţă între doi cetăţeni de etnie rromă şi un copil s-a petrecut într-o cameră de cămin, din cartierul ieşean Cantemir. Băiatul a fost torturat de o fată şi un adult. Victima, după cruntele lovituri încasate din partea celor doi, a fost obligată să bea din urina fetei, asta potrivit înregistrărilor video. Întreaga poveste a ieşit la iveală după ce o persoană care locuieşte în zonă a decis să facă publice aceste înregistrări în speranţa că în urma publicării acestora, locuitorii acestui cartier vor putea duce un trai mai liniştit. „Acest lucru se întâmplă în Cantemir, pe stradă Decebal numărul 1, bloc Cantemir. Uitați-vă ce poate să-i facă unui copil, acest nenorocit. Acest băiat a fost bătut și pus forțat să bea urină pentru că nu a vrut în ziua aceea să meargă la furat sau producă bani. Motivul pentru care zic ei că l-ar fi lovit pe băiat este acela că, minorul ar fi lovit pe cineva. Mai mult, agresorul se laudă peste tot că el are pe un procuror care îl cheamă Chifan și că n-are ce-i face Poliția.Totodată, el a mai avut conflicte cu oamenii și copii acestora, care locuiesc pe strada Decebal numărul 1. Ne este frică să scoatem copii afară, în special fetele deoarece se dă la ele și se lăuda peste tot că nu are ce să-i facă Poliția”, a firmat o locatară din zonă a cărei identitate nu o vom dezvălui din motive de securitate pentru femeie.

El face legea şi copii cu fiica

Cazul devine şi mai dramatic după ce, aceeaşi sursă a dezvăluit că individul urmează a fi tată în urma relaţiilor intime întreţinute chiar cu fiica sa. „Mereu face afirmaţii precum că: <>. Individul acesta a făcut nuntă cu mamă fetei, iar femeia a fugit că a bătut-o de multe ori. A rămas copila, care a trăit și cu ea și este și însărcinată cu el. Niște jeguri de oameni!”, a mai adaugat femeia. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Vom reveni cu amănunte în ediţiile viitoare.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here