Asigurare falsă, descoperită de polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Sculeni

0
340

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră, pentru autoturismul la volanul căruia se afla, o asigurare falsă.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, județul Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul moldovean R.N., în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturism, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că asigurarea tip “carte verde” prezintă modificări mecanice a perioadei de valabilitate.
Cu privire la cele constatate, R.N. a declarat că în data de 29 noiembrie 2018 a împrumutat autoturismul marca Mercedes şi a primit documentele prezentate la control, printre care şi asigurarea. Acesta a mai adăugat faptul că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul prezentat la controlul de frontieră este fals.
În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here