Patronul Iașitex, Ștefan Vuza s-a căsătorit cu fosta iubită a lui Alin Cocoș

0
2321

Omul de afaceri Ștefan Vuza, cel care controlează societatea Iasitex Iași și Chimcomplex Borzești prin compania Serviciile Comerciale Române s-a căsătorit în urmă cu 2 zile. Nuntă a avut loc la sâmbătă, 1 Decembrie, după o relație ce durează de patru ani.

Partenera să este Alexandra Voica, fostă model și ulterior manager în Agenția Transilvania Fashion, fondată de Matei Miko.
De asemenea, presă a mai scris că Alexandra a fost componentă a formaţiei de fete ”Oop, dar și fosta iubită a lui Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș.

Vestea vine la scurt timp după ce patronul Sinterom a primit undă verde pentru preluarea unei bune parti din activele Oltchim. Tranzacția prin care Chimcomplex Borzești, controlat de Vuza, ar urma să cheltuiască peste 128 milioane de euro va primi finanțare de la banca VTB Europe, cu sediul în Germania, la Frankfurt. Banca-mamă este o instituție rusească de credit, sancționată de UE și SUA pentru legăturile dubioase cu Kremlinul. Cu toate acestea, filiala din Europa nu se află pe lista băncilor sancționate, astfel Vuza, 48 de ani, poate apela la finanțarea tranzacției cu Oltchim prin intermediul acesteia.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here