Proiect de amploare la un important liceu din Iaşi

0
445

În perioada 5-11 decembrie 2018, la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași, se va desfășura activitatea transnațională a proiectului „Zwischen den Kulturen”, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+.
Proiectul, coordonat de prof. dr. Carmen Bulhac de la instituția mai sus-menționată, se desfășoară în parteneriat cu şcoli din Turcia, Bulgaria, Polonia şi Letonia
Pe parcursul celor șapte zile, elevii din școlile partenere vor desfășura activități specifice proiectului, ce vizează diverse domenii: limba germană, tehnologia informației și a comunicațiilor, educație europeană, interculturalitate ș.a. Astfel, se vor organiza: expoziția tematică „Sărbători religioase în țările participante”, atelierul de interculturalitate cu tema „Sărbători private, sociale, zile internaționale/comemorative”, concursul de cultură generală „Landeskunde D-A-CH”, activități de documentare pe tema „Meșteșuguri tradiționale românești”, stații de învățare referitoare la abordarea textului literar din perspectiva lecturii selective cu tema „Capcanele adolescenței”, activități sportive, culturale, de team building și va fi realizată platforma informatică a proiectului.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here