Iaşul are cu doi tâlhari mai puţin

0
507

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Polițiștiidin cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au identificat doi tineri, de 22 de ani, respectiv 19 ani, ambii din comuna Bârnova, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Dincercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 10 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza mun. Iași, ar fi deposedat, de telefonul mobil, prin acte de violență, o tânără, de 23 de ani, din mun. Iași.

Prejudiciula fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

Înbaza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 4 decembrie a.c., cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, cu propuneri legale, instanță care a dispus plasarea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetărilecontinuă.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here