Tragedie în judeţul Iaşi! A tăiat porcul şi şi-a ucis concubina

0
4023

Un fost recidivist în Spania, dintr-o localitate de lângă Iaşi, a băgat spaima în localnici. Acesta şi-a ucis concubina cu sânge rece după ce a sacrificat porcul de Crăciun. Întreaga ispravă s-a petrecut în localitatea ieşeană Ţibana, în seara zilei de 13 decembrie 2018. Fănică Axinte (51 de ani) şi-a ucis cu sange rece concubina în vârstă de 43 de ani, de loc, din Vaslui. Totul s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool şi a geloziei. “El a stat în Spania pentru 10-15 ani. Am informaţii că acolo a fost închis vreo 4-5 ani după ce şi-a agresat fosta nevastă. După acest incident, fosta nevastă a intentat divorţ şi s-au despărţit. Acum un an şi jumătate, el şi-a cumpărat o casă la noi în localitate contra sumei de aproximativ 10.000 euro împreună cu noua concubină. El părea un om liniştit! A transformat acea gospodarie într-una de invidiat, asta ţinând cont prin ceea ce a trecut”, a precizat Gheorghe Rotaru, primarul comunei Ţibana.

“Lăutarul“ criminal

În cursul zilei de miercuri, Fănică Axinte a tăiat porcul şi un viţel pentru Sărbători, dar a consumat din belşug alcool. Potrivit edilului localităţii, Fănel Axinte face parte dintr-o familie numeroasă compusă din zece fraţi. Marea majoritate a lor sunt lăutari. “Toţi fraţii lui sunt lăutari. Cântau alături de tatăl lor la diverse evenimente. Tatăl acestora era specialist la tobe şi vioară”, a mai adăugat edilul localităţii Ţibana.

Gelozie

Femeia a plecat la Iaşi pentru a face nişte analize medicale şi ar fi întârziat. Întoarsă la domiciliu, ar fi fost acuzată de Axinte că ar fi plecat cu un alt bărbat la întâlnire. De aici a pornit întreaga scenă HORROR. Potrivit edilului localităţii în care s-a petrecut tragedia, bărbatul, orbit de furie şi gelozie, ar fi pus mâna pe un corp contondent şi şi-a lovit concubina până a lăsat-o fără suflare. Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, aceştia fiind nevoiţi să declare decesul. Precizăm faptul că o rudă a victimei a fost cea care a sesizat crima. Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi cu propunerea de arestare preventive.
A.H.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here