Școala Gârbești-Țibana: 279 de copii îl așteaptă pe Moș Crăciun

0
2551

În prag de sărbători creștine, Jurnalul ieșean va organiza o acțiune caritabilă printre copiii de la gradinița și clasele primare de la Școala Gârbești din comuna Țibana.
Directorul școlii, prof. Adina Țura și cadrele didactice au întocmit listele cu 168 de băieți și 111 fete, toți așteptându-l pe Moș Crăciun cu nerăbdare și curiozitate. Toți acești copii provin din familii cu venituri modeste sau cu părinți săraci care nu-și permit să le ia mare lucru de sărbători, această zona fiind cunoscută ca fiind una cu familii cu mulți copii.
Ca și anul trecut, această acțiune este programată înainte că elevii să plece în vacanță de iarnă, însă până atunci Moș Crăciun trebuie să-și umple sacul.


În continuare, vă așteptăm alături de noi pentru a face impreună o bucurie copiilor care l-au văzut pe Moș Crăciun doar în poze. Pentru sacul moșului este nevoie de rechizite, jucării, dulciuri, fructe chiar și alimente sau haine.

Email contact: [email protected]
Tel redactie: 0733121230
Contract de sponsorizare


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here