Copiii de la Școala Gârbești-Țibana s-au întâlnit cu Moș Crăciun !

0
863

Jurnalul ieșean s-a implicat în organizarea unei acțiuni caritabile la gradinița și clasele primare de la Școala Gârbești din comună Țibana.
Cei 168 de băieți și 111 fete, l-au așteptat nerăbdători pe Moș Crăciun, urmărind cu privirea orice mișcare a sacilor cu jucării, rechizite, ghiozdane și dulciuri. In fiecare pungă au gasit și câte un obiect vestimentar, fie o geacă, o rochiță sau pantaloni. Toți acești copii provin din familii cu venituri modeste sau cu părinți săraci care nu-și permit să le ia mare lucru de sărbători, această zonă fiind cunoscută că fiind una cu familii cu mulți copii.

Am urgentat desfășurarea acestei acțiuni înainte ca elevii să plece în vacanța de iarnă, deși în sacul moșului mai era loc si mai erau oferte de sponsorizare in discuție. Suntem in continuare deschisi la colaborare, mai sunt copii care incă il asteaptă pe mosu` .

Le mulțumim celor care au făcut posibil ca acești copii să zâmbească și să se bucure de cadourile primite, în primul rând sponsorului principal, familia Eleonora și Viorel Știrbu din Montreal, deputatului Petru Movilă, dnei Carmen Cumpăt-director al Spitalului de Recuperare Iași, Rocsanei Catrinescu pentru calculatoarele dăruite, primarului de la Schitu Duca-Mihai Mihalache. Și nu in ultimul rând, câteva doamne sufletiste -Veronica Chiriac, Oana Ojica, Mariana Rusu, Ioana Berbece si Cristina Elena. Camelia RADU

Campania nu s-a terminat, Moș Crăciun va mai merge și în zilele următoare la copiii de la Frăsuleni -Victoria, Bălteni -Probota, dar și la bătrânii pe care îi vizităm de un an de zile încoace.
Așa că vă așteptăm în continuare lângă noi!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here