La pas cu Moș Crăciun !

0
779

Și în acest an, primarii din județ s-au întrecut în organizarea de acțiuni în unitățile școlare, oferind cadouri și, la rândul lor, au deschis ușile primăriilor pentru colindători.

„A devenit o tradiție ca în preajma Crăciunului, Primăria Lețcani să primească colindători pentru a ne readuce aminte obiceiurile și tradițiile străvechi care au loc în preajma sărbătorilor de iarnă. Mă bucur că am primit și că a devenit o tradiție ca în această perioada, cu mic cu mare, grupuri de copii, tineri și adulți din Lețcani și Iași au venit să colinde pe cei din Primăria și Consiliul Local Lețcani. Cred că acest lucru este un gest foarte frumos, care scoate în evidență că între primar și localnici, tot timpul anului a fost, este și va fi o legătură în permanentă.Le mulțumesc tuturor grupurilor de colindători care au venit să ne aducă vestea Nașterii Domnului și îi asigur că ne vom întâlni în fiecare an cu mare drag atât de Crăciun cât și pe 31 decembrie la festivalul de datini și obiceiuri de Anul Nou. Crăciun Fericit și Sărbători cu bine alături de cei dragi!”, a urat Stelian Turcu-primarul comunei Lețcani, tuturor leţcănenilor şi nu numai.

„Moș Crăciun și-a arătat dărnicia și anul acesta, mulțumesc copiilor, părinților și dascălilor pentru modul în care l-au primit. Minunatele nopti ale Craciunului,colindele si datinile stramosesti sa va gaseasca la ceas de mare bucurie crestineasca, cu sanatate si speranta alaturi de cei dragi. Sarbatori binecuvantate!”, le-a urat tuturor primarul comunei Probota-Ticu Zamisnicu.

Și primarul comunei Birnova, Mihai Balan a asistat la serbările de Crăciun din școli și grădinițe.

„Evenimentele de Crăciun organizate în școlile și grădinițele din comună Birnova sunt un moment special, atât pentru copii, cât și pentru părinți și cadre didactice. Sunt cele mai frumoase momente de peste an, în care copiii ne încarcă sufletele de liniște și bucurie prin cîntec de colinde, urări de bine și entuziasmul nemărginit de a-l primi pe Moș Crăciun. Anul acesta am venit în sprijinul Moșului și le-am adus copiilor câte un cadou dăruit din toată inima. Crăciunul este despre și pentru copii, despre fericirea din ochii lor atunci când îi îmbrățișezi și primesc cu bucurie cadouri. Magia Crăciunului este în noi și în ceea ce înfăptuim pentru a fi mai buni. Dragi copii, doresc ca acest Crăciun să îl păstrați în suflet tot anul, să credeți în lumea și visele voastre, să vă bucurați de cei ce vă iubesc și sunt mereu lângă voi. Să vă bucurați de vacanță și tot ceea ce este mai frumos de Crăciun”, a precizat Mihai Balan-primarul comunei Birnova.


La Holboca au pornit la drum colindătorii. „Ca în fiecare an, am fost încântat să primesc colindătorii care ne-au vestit apropierea Crăciunului! Pe toți i-am primit cu drag și i-am răsplătit după cum spune tradiția. Să creșteți mari și vă așteptăm și la anul viitor”, le-a transmis Gheorghe Stefurac, primarul comunei Holboca.
loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here